Word VRIEND van het Kortrijks Vocaal Ensemble

Het Kortrijks Vocaal Ensemble VZW werd in 1998 opgericht en staat vanaf het begin onder leiding van de professionele koordirigent Wim Verdonck.  Als amateurkoor staan we garant voor mooie en hoogstaande concerten in samenwerking met professionele solisten & instrumentalisten.  We maken er tevens onze missie van om beloftevolle professionele muzikanten een podium te geven.  Zo is er bijvoorbeeld Pieter De Praetere, die als 16-jarige knaap als alt-solist aantrad bij KVE en vandaag aan een internationale carrière bouwt als veelgevraagd solist bij vermaarde gezelschappen.

Een VZW zijnde, zijn wij financieel afhankelijk van de bijdragen van onze koorleden, diverse sponsors, werkingssubsidies, benefietacties, entreegelden, … en van onze dierbare Vrienden.

Daarom bieden wij vrijblijvend aan om VRIEND te worden van het KVE.  Met uw steun helpt u ons om onze artistieke doelstellingen te verwezenlijken.

Uiteraard krijgt u voor uw jaarlijkse steun een mooie return. Na elk concert in eigen beheer bieden wij u een glaasje aan.  Zo krijgt u bijvoorbeeld ook een uitnodiging op een open repetitie. Hiervoor sturen wij per mail een aparte uitnodiging.

U krijgt voor elk event een vrienden-nieuwsbrief.  Bovendien kan u, in geval van een optreden gepaard gaand met een VIP formule (drankje, hapje, napraten met koorleden/muzikanten, …), voor het concert ook individueel een VIP-kaart aanschaffen.

Hieronder vindt u welke opties er zijn en wat u daarnaast nog allemaal terug krijgt.

Formules:

  • piano : 50 euro = vermelding in het programmaboekje
  • forte : 100 euro = vermelding in het programmaboekje, 2 vrijkaarten voor één concert in eigen beheer
  • fortissimo : 200 euro = vermelding in het programmaboekje, 4 vrijkaarten voor één concert in eigen beheer

Word Vriend van KVE

Alle bedragen kunnen overgeschreven worden naar de bankrekening van Kortrijks Vocaal Ensemble vzw. BE 13 7775 9787 5239 met vermelding VRIEND + BEDRAG.

Desgewenst maken we voor u een onkostennota op.

Na ontvangst van dit formulier nemen we met u contact op om uw lidmaatschap te bevestigen

luc.lammertyn@telenet.be

info@kortrijksvocaalensemble.be